30 juli 2010

Följ mig på min resa till Riksdagen

I dag har jag redigerat lite flygblad innan de skall gå till tryck, varit på sydkansliet och träffat partikamrater. Kvällen tillbringades i diverse affärer med en del inköp som följd. Fick frågan senare under kvällen om varför jag inte har en blogg och tidsbrist är väl egentligen det enda ärliga svaret, men sagt och gjort en blogg blev till. Förmodligen kommer denna sida att ändra utseende de närmaste dagarna tills att jag är nöjd. Vad kommer jag då att blogga om? Ja, så långt hade jag inte ens tänkt, men jag kommer förmodligen att beskriva mina dagar och mina tankar kring olika ämnen. Privatliv och politik kommer att gå hand i hand på denna sida.  

1 kommentar:

  1. Hej, det är inga problem att hitta ämnen att skriva om.

    Själv började jag blogga i april med huvudsyftet att få upp http://sverigedemokraterna.se/ när man googlar istället för den falska sida som slutar på .de. Ungefär 50 inlägg har det blivit på fyra månader. Jag har aldrig haft ont om ämnen att skriva om utan snarare är problemet att man inte har tid att skriva om allt, dygnet har bara 24 timmar. Ta bara dagens nyhet att Nordkoreas vm-lag totalfloppade och dess tränare blev bestraffad med arbetsläger http://www.svd.se/sportspel/nyheter/nordkoreas-tranare-domd-till-slavarbete_5075975.svd

    Där skulle man kunna göra sig lustig genom att rekommendera alla möjliga vänsterpolitiker (Sahlin och Wetterstrand exempelvis) som nya tränare för Nordkoreas fotbollslag.

    Lycka till i valet, jag känner att SD har vind i seglen. Med tanke på att du står på fjärde plats kommer du att komma in i Riksdagen. Osvuret är bäst men det känns lovande när man märker hur många i omgivningen som uppger att de kommer att rösta på SD.

    SvaraRadera