9 augusti 2010

Våga förändra! Sluta fega ur!

Jag vill ha ett rättvist samhälle, ett samhälle som hela tiden utvecklas. Jag vill ha ett samhälle som värnar om demokratin och som lyssnar på medborgarna.
Jag vill ha ett samhälle som gör prioriteringar utifrån befolkningens önskemål.
Jag vill ha ett samhälle där jag kan känna mig trygg inför min ålderdom och inför mina barns uppväxt.

Övriga partier stoppar gärna huvudet i sanden och vågar inte förändra, vågar inte satsa på något nytt utav rädsla att tappa någon väljargrupp. Skall vi lyckas utveckla Sverige så krävs det att vi gör stora omprioriteringar, vågar satsa på något nytt och inte minst vågar avsluta sådana ”projekt” som vi anser inte haft den effekt som vi förväntat oss. Det är många gånger här det blir stopp. Att avsluta något kan ju innebära att någon väljargrupp blir missnöjd och den risken vågar de andra partierna inte ta. Så länge den rädslan inte övervinns så kommer vi inte att utveckla vårt samhälle och definitivt inte vårt Sverige. Think outside the box!!

Vi vill, vi kan, VI VÅGAR!!
En röst på Sverigedemokraterna är en röst på ett rättvist samhälle.

2 kommentarer:

  1. är det inte lite motsägelsefullt av dig att skriva att du vill ha ett samhälle som utvecklas när ditt parti vill stänga sig ute från resten av världen som numera är en multikulturell värld?

    SvaraRadera
  2. forts.
    samma människor som förfäras av "främlingsfientligheten" skulle aldrig bo i förorten och dessutom är de mycket missunnsamma sina (sjuka) medmänniskor förståelse och empati och framförallt vettig vård. Vad gäller vården tycker jag att läkarna sitter med mycket ansvar som de inte tar, och tjänar pengar på det. Det känns som om man går till läkarna, men måste ändå gå hem och läsa på allt själv, och bekosta bättre alternativ behandling själv. Detta är mina erfarenheter.
    Kämpa vidare!

    SvaraRadera