18 september 2010

Inte om utan med hur mycket

Nu är det spännande tider, i morgon vid den här tiden sitter jag på valvakan i Stockholm, saknar mina lokala partikamrater, men firar med så många andra.
Igår var Jimmie på besök i Landskrona och det blev lyckat. Trots att knappt någon visste om det kvällen innan så lyckades vi kraftsamla och sluta upp. På morgonen bildades en sms-kedja och folk från Trelleborg, Hörby, Eslöv mm tog sig till Landskrona och det visar på stor styrka. Tack alla som ställde upp!!

I Onsdags var jag på debatt med (eller mot) Landskronas kommunalråd, det var roligt och gick ganska bra. I övrigt är det de vanliga arbetsuppgifterna så här i valtider, som jag har sysslat med. Svara i telefon, dela material mm. I måndags åkte vi dock till Gekås i Ullared och stod och delade material till vi blev "bortkörda" eller i alla fall tillsagda att vi inte fick stå där.

Nu blir det till att sova sin sista natt som aktiv i "partiet utanför riksdagen", i morgon natt sover jag säkert inte alls, jag kommer att vara för uppspelt och glad.
Frågan är inte om SD kommer in utan med hur mycket!

Ha det gott alla underbara människor, i morgon tar vi Sverige med storm!

1 kommentar:

  1. Håller tummarna=)
    I svalöv fanns inga sd valsedlar på em. En person frågade efter dom och fick då besked att någon antagligen tagit dom för att jävlas och att dom inte hade fler.....Hälsn U

    SvaraRadera