3 augusti 2010

Mötesturné

Då var det dags för ännu en intensiv vecka med torgmöte. Denna vecka kommer jag att hålla torgmöte på inte mindre än 6 olika ställen fram till fredag. Lördag är det dags för Jimmies sommartal och på söndag så har partistyrelsen möte. Men det underlättar att veta att jag inte är ensam om att jobba hårt, jag får dagliga rapporter om en massa olika aktiviteter runt om i landet.

Det underlättar också att läsa senaste opinionsundersökningen där SD får 6,5 procent, vilket också ger oss en vågmästarroll. Detta visar hur viktigt vårt arbete är på alla nivåer. När det är så jämnt mellan blocken så är varje vunnen röst värd jättemycket. Det blir viktigare än någonsin att göra sin röst hörd, och viktigare än någonsin att vi verkligen möter väljarna lyssnar och svarar på frågor. Vi får inte komma in i de andra partiernas jargong och klaga på vad andra gör för fel, tala om varför man inte skall rösta på det ena eller andra partiet, helt utan att förmedla vad och hur de själv vill förändra. Vi måste fortsätta att presentera vår politik och visa att vi är ett fullvärdigt alternativ till de etablerade partierna.

1 kommentar:

  1. Tack för senast, d.v.s. för några timmar sen. Det var trevligt att få besök av dig och Jens, en liten milstolpe i SD Ängelholms kampanj inför 19 sept... som naturligtvis är en liten pusselbit i det hela.

    Lycka till med riksdagsbloggandet!

    SvaraRadera