18 augusti 2010

Sista dagen på min valturne´

Sitter på hotell och saknar min familj, men detta är sista natten innan jag kör för fullt i hemtrakterna istället, nu får Småland, Halland och Kronoberg fortsätta sin valkampanj på egen hand och det tvivlar jag inte på att de kan. Det är jättekul att åka runt och träffa partikamrater som man tidigare bara hört talas om men som man nu får ett ansikte på. Jag har träffat så många trevliga positiva energisprudlande människor att det känns som att jag hämtar min kraft här uppe. Samtidigt så är det naturligtvis lite jobbigt att inte kunna vara hemma och stötta lokalt, men nu kör vi för fullt hela september.

Jag hade så stora planer för valkampanjen, jag skulle driva en personvalskampanj, men istället för att göra detta för egen vinning så har jag omprioriterat och har valt att lägga tiden på att stötta de aktiva runt om i distriktet, ett val som jag inte ångrar. Mitt primära mål är att vi kommer in i riksdagen och att vi finns representerade i så många kommuner som möjligt. Jag är anställd som valarbetare och kan stolt säga att jag gjort mitt jobb så här långt, de aktiva känner ny energi när vi visar dem lite extra intresse och det är just den energin vi behöver, vi skall inte gömma oss bakom datorer och telefoner, vi måste ut och kommunicera med väljare och stötta våra aktiva runt om i distriktet.

Oavsett vilket så skall det bli skönt att komma igång på hemmaplan också.

4 kommentarer:

 1. Schyssta lökar, helt klart får du min röst.

  SvaraRadera
 2. Hade i och för sig hoppats på att det skulle vara min politiska ideologi som lockade, men alla röster är välkomna :-)

  SvaraRadera
 3. Hej..
  Ville bara säga att jag kommer rösta på dig i valet. Tycker det vore bra med en driven kvinna som tar med Sverigedemokraterna in i Riksdagen.

  Hoppas du kommer in, du har min röst!

  Hälsningar från Växjö

  SvaraRadera
 4. Nämen, ett sånt språk...

  Som varande av det manliga könet måste jag be om ursäkt för kommentaren "Anonym 21 aug kl 13:27". Sådant språk passar sig verkligen inte. Drängkulturen verkar tyvärr inte vara helt utdöd.

  Tufft svar från dig för övrigt. Det märks att du har skinn på näsan...

  SvaraRadera