7 juni 2011

Mycket arbete på gång

Trots att det är ganska så lugnt i Civilutskottet för tillfället så är arbetet i full gång. En par seminarium och föreläsningar står på agendan i veckan och på torsdag så får jag besök av inte mindre än 16 st härliga Sverigedemokrater från Landskrona. Tror att jag kommer att ställa en fråga i kammaren på torsdag, till Stefan Attefall (KD)

Det är nu när man får tid över som man skall ta tag i en massa annat. Det skall filas på motioner att lägga under allmänna motionstiden, det förbereds redan inför höstbudgeten, vår bostadspolitik skall vara utformad och klar efter sommaren, så "sommarledigheten" kommer att bestå av en hel del arbete. Motionerna till våra Landsdagar skall dessutom beredas och det skall bli spännande att se om det finns några som landar på mitt bord. Så länge det är roligt och inspirerande så går det bra, men skulle glädjen i arbetet försvinna så skulle det vara ohållbart att jobba så mycket och att vara utan sin familj.
Men kul är det i alla fall och responsen är stor. Vår riksdagsgrupp känns proffsig och alla tar sitt arbete på största allvar, stor som liten fråga.

Jag måste också berömma alla SDU:are som kämpar och sliter på gator och torg, som med stor stolthet demonstrerar och utsätter sig för påhopp, utan att vika en tum. Ni är framtiden, Ni är fantastiska!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar