9 juli 2011

Almedalen

Jag befinner mig just nu på Gotland och deltar på Almedalsveckan, min tanke var att dagligen blogga och rapportera från de olika seminarium som jag varit på, men hela nätet är överbelastat så att komma in på internet har varit en utav de största utmaningarna här.
För mig är det första gången som jag är här och naturligtvis så blir det vad man gör det till, men någon semester är det i alla fall inte. Thoralf har i alla fall tagit mig på en guidad tur i Visby i sin Cab och det är jag tacksam för, annars hade jag inte sett någonting utav det vackra som alla talar om.
Jag försökte att vara strukturerad och planerade mina dagar i förväg, men att följa den planeringen var inte lika lätt som att upprätta den. Det dyker hela tiden upp olika debatter som jag vill lyssna på, partikamrater som skall hålla tal mm. Så det tog inte lång tid innan min planering sprack. Jag kommer naturligtvis att sammanfatta lite av de intryck och den information jag fått, vid ett senare tillfälle.

Överlag så är jag i alla fall nöjd med veckan och kanske framförallt nöjd med SD-kvinnors arbete. vi kom in sent på banan och hade bara några veckor på oss att planera, ta fram material mm. På denna korta tid så har vi med kvinnlig handlingskraft lyckats ro det i land på ett fantastiskt sätt. Vi har till sist lyckats få fram kampanjtröjor, flygblad och kondomer med "reklamtryck" på, detta då vårat huvudtema är abortfrågan. Jag är otroligt stolt över tjejernas arbete, de har gjort ett fantastiskt jobb. Vill också passa på att tacka alla runt om kring som gjort det möjligt för oss, vi får verkligen all den hjälp vi behöver med all kringutrustning mm.

Idag anländer det en massa SD:are med bussar och det ser vi fram emot och hoppas på ännu en trevlig dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar