27 september 2011

Jag summerar min bloggfrånvaro

Då har jag gjort det igen och jag tvingas återigen be om ursäkt för att jag inte bloggar oftare. Det är något märkligt med mig, ju mer som händer desto mindre bloggar jag.

Sommaren, eller det som vi kallar för sommar har bjudit på en massa spännande saker. Jag fick avbryta familjens semester i Italien för att ensam ta mig till Venedigs flygplats och därifrån till Arlanda via Kastrup. Väl i Stockholm på det extrainkallade mötet så tryckte jag på en grön knapp och sen åkte jag hem igen. Kan tyckas meningslöst för många men voteringen slog denna gång på 1 röst, så denna dag var alla lika viktiga även om inte alla var lika glada. Jag har varit i England, Canterbury på en veckas intensivkurs i engelska och det var både spännande och lärorikt. Canterbury är otroligt vackert, det påminner mycket om Visby och jag kan varmt rekommendera stället. Jag har varit på Jimmie Åkessons sommartal i Sölvesborg, där även jag i egenskap av ordförande för SD Kvinnor fick äran att hålla ett litet tal.
Jag måste erkänna att jag aldrig varit ledig så länge utan att vara ledig, hela tiden är det något som måste göras eller förberedas. Jag har jobbat med hur vi skall lägga budget i civilutskottet både siffror och budgettext skall skrivas, jag har jobbat med ett förslag till bostadspolitiskt program, hållt presskonferens i Malmö just på det ämnet mm. Efter den presskonferensen så skrev vi en insändare som också publicerades och efter ett tag så fick vi ett,,,Ja, vi kan ju för vänlighetens skull kalla det för svar, av Otto von Arnold  (KD).
Han anklagar SD för att inte ha någon bostadspolitik och om han påstått det för ett halvår sedan så skulle jag inte reagerat men inte nog med att han skriver att vi saknar bostadspolitik, han berättar sedan stolt för läsarna om KD:s förslag och lyfter där fram många utav de förslag som jag veckan innan presenterat i en debatt i kammaren. Jag är som jag är och jag måste givetvis svara tillbaka för det värsta jag vet är när någon påstår något som inte stämmer med sanningen. Lite synd bara att tidningen tog så lång tid på sig innan de publicerade mitt svar men till sist, nu i måndags så låg det ute, du kan läsa det här.

För tillfället pågår allmänna motionstiden så det blir massor av motion just nu :-) I morgon är det votering i kammaren och på Torsdag skall jag på ett intressant seminarium,"mångfald och företagande 2011"

Som ni ser så händer det en hel del även om bloggen stundtals verkar död, kan inte lova men jag skall försöka bättra mig. Tack för att du tog dig tid och läsa och som upplysning så kan jag säga att jag hatar när folk skriver för långa texter, men för er gör jag ett undantag :-)

Vi ses och hörs i verkligheten!

1 kommentar:

 1. Hej pa dig,

  Kolla in den har bilden. Du kommer nog att gilla den med tanke pa vilket parti du sympatiserar med.

  http://en.wikipedia.org/wiki/File:Buchenwald_Corpses_60623.jpg

  Har du barn? Jag fattar inte hur nagon som har barn kan tanka sig hur manga barn nazisterna dodade, och sedan vara medlem i ett nazistiskt bottnat parti. Och snalla, en tyst minut for Norge?, sluta latsas.

  Jag fattar inte att Sverige Demokraterna lyckats bli sa populara. Jag skams ta mig fan for att vara svensk.

  SvaraRadera