23 augusti 2010

Väljarmöte

Dagen har tillbringats i ett regnvått och stundtals kallt Malmö. Vi är ett gäng som har mött väljare och delat ut information till intresserade på olika platser i Malmö. Malmöborna verkar dock lite uppgivna överlag och menar att allt redan är försent. Vi lyckades dela ut en hel del material trots dåligt väder. I morgon eftermiddag så kommer vi att vara ett gäng som entrar Landskrona med en massa information oavsett väder, det finns ingenting som stoppar en Sverigedemokrat inte ens etablissemanget och media. Nu går ögonen i korspå mig och jag tänker lägga mig för jag börjar morgondagen med ett möte kl 8,30

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Vill bara önska varmt lycka till och hoppas att SD tar sig in riksdagen. Jag hoppas också att ni kan ta en vågmästarroll här i Göteborg, sossarna behöver alla knäppar på näsan som de kan få ;-)
  Rimligtvis borde det finnas en mängd s-väljare som slentrianmässigt lagt sin röst på Göran Johansson, men nu när han(äntligen) avgått kanske de lyfter blicken en smula.

  Det vore kul om Jimmie kunde komma hit och valtala, jag har aldrig hört honom live. Gustav Adolfs torg vore nog den bästa platsen då: centralt, mycket folk i rörelse och mitt utanför sossepamparnas fönster. Jag kommer direkt!

  Mvh. Johan

  SvaraRadera
 2. Jimmie kör ingen direkt turné utan gör små spontana nedslag lite här och var. Men jag kan ju framföra önskemålet.

  SvaraRadera