25 augusti 2010

Vänsterpartister gör bort sig inför tv team

Efter att ha rest runt en del de senaste veckorna så har jag då äntligen landat i Landskrona, eller i alla fall kommit hem till familjen. Två dagar har jag hunnit med att stå och dela material och träffa väljare. Jag måste bara erkänna att Vänsterpartiet i Landskrona måste ha det värsta drägget, om ni ursäktar språket. Ingen annanstans finns det någon jämförelse, vi har på flera ställen i Småland stått sida vid sida med Vänsterpartiet, helt utan problem har vi tittat i varandras material och småpratat lite, men inte i Landskrona inte.
Här körs det med en helt annan mentalitet och V faller på eget grepp när de beter sig som de gör. Sist i raden av dumheter och förmodligen den mest korkade av dem alla är när kommuntjänstemannen (kvinnan) och tillika vänsterpartisten ställer sig och skriker "ni är nassar, ni är nassar, jävla nazister" mitt på en parkering i Landskrona. Spektaklet filmades dessutom av ett tv team som var på plats.

Jag finner inga ord för hur olämpligt det är. Hennes man och partikamrat som är lärare var inte sen med att hänga på. Med tjänstmän och lärare som har ett sådant beteende så är det inte utan att man kan ha en viss förståelse för att Landskrona är i den situation som råder.
Läs mer om detta korkade beteende här

2 kommentarer:

 1. Hej Carina,
  läste om dig på valpejl och jag tycker det verkar vettigt. Jag hoppas du kämpar mot den föraktfulla inställningen mot landets sjuka och svaga. Är själv sjuk, men jag är ansvarstagande och gör ju allt för att bli bättre. Trots det misstror systemet mig, och jag får lägga den lilla energi jag har för att ens ha en plattform att kämpa ifrån. Jag hoppas du är en person som kan se detta och jobba för SMARTA sätt att hjälpa. Nytänkande. Jag vet inte om du tänker liknande, men, jag ser inga alternativ varken bland rödgröna eller blå. Jag tror du kommer få min röst.

  SvaraRadera
 2. forts.
  samma människor som förfäras av "främlingsfientligheten" skulle aldrig bo i förorten och dessutom är de mycket missunnsamma sina (sjuka) medmänniskor förståelse och empati och framförallt vettig vård. Vad gäller vården tycker jag att läkarna sitter med mycket ansvar som de inte tar, och tjänar pengar på det. Det känns som om man går till läkarna, men måste ändå gå hem och läsa på allt själv, och bekosta bättre alternativ behandling själv. Detta är mina erfarenheter.
  Kämpa vidare!

  SvaraRadera