4 september 2010

Fullt ös i valrörelsen

SD har gjort utskick till alla hushåll i Sverige och det har naturligtvis gjort att telefonerna gått varma. Två dagar har jag tillbringat med att svara i telefon då det är et väldigt tryck. Det ringer en massa personer och säger att de fått vårt utskick och att de vill veta mer. Det finns också dem som bemödarsig med att sitta i vår telefonkö för att enbart beklaga sig över att de fått vårt utskick, istället för att bara slänga det i soporna om de nu inte vill läsa det, men det är bara en liten klick, övervägande är fruktansvärt positiva och det är kul. Det ända som kan stoppa oss nu är det utbredda valfusket. Det är så pass utbrett att vi tvingats att lägga upp en E-mail adress dit man kan anmäla valfusk.

Nu när det flesta förberedelserna inför valet är klara så unnade distrikt syds ordförande oss en afterwork nu i kväll. Vi träffades och åt gott samt hade lite tävlingar av olika slag. Givetvis så hade jag inte för avsikt att förlora och det såg "mitt" lag till att jag slapp :-)
I morgon så är det torget som gäller samt lite flygbladsutdelning i brevlådorna, för att på söndag åka till Jönköping på en presskonferens, fullt ös alltså. Händelsen med Landskronas Per Wahlberg tänker jag inte skriva om mer än att Per är en underbar människa och det förblir han i mina ögon trots att han gjort ett övertramp som är olikt honom. Han har trots allt visat en stor respekt för partiet och det skall han ha all heder för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar