13 november 2010

Politik, överläggningar och blåmärken.

Då är jag på hemmaplan över helgen igen. Veckan har gått ovanligt fort men det kan bero på att jag åkte till Stockholm i tisdags morse och hem torsdag eftermiddag. Jag trivs fortfarande oförskämt bra i min lägenhet och om sanningen skall fram så längtar jag för första gången på många år, till julen och advent. Det beror på att min arbetsplats inte ligger långtifrån Gamla stan, som lär vara ännu vackrare när det är julskyltat. Vi har bokat in oss på en tid i en liten idrottshall för att spela innebandy en kväll i veckan. Jag har bara varit med denna och förra veckan men det krävdes inte många minuter för att konstatera att det var längesedan man var vältränad. Lite blåmärken här och var har jag fått men det är smällar man får ta när man tror att man fortfarande är 20 år och kan mäta sig med killarna i innebandy.
Politiskt arbete har det också blivit i veckan som gått.

Civilutskottet som jag sitter i har haft möte tisdag och torsdag, det har varit ärenden som budgetramar, konsumentkreditlag, grönböcker från EU mm.
Varje vecka så har SD-gruppen gruppmöte samt ett informationsmöte.

Region Skåne har varit i Stockholm för att träffa Skånska riksdagsledamöter för att mingla, lära känna och för att informera om verksamheten.

Lokalt så är det för tillfället arbete med valberedningen som skall lämna förslag på hur vi skall bemanna Landskronas nämnder och styrelser. Samtidigt så håller vi på med att förhandla i partiöverläggningar som aldrig tycks ta slut. Ny träff på söndag, trots att det är farsdag. Utbildning med fullmäktigegruppen skall jag också hinna med innan jag åker upp för en ny vecka i Stockholm.

Ha en trevlig helg!

1 kommentar: